07/07/2022 14:57:59 - 07/07/2022 14:57:59 - 833 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Furkan YILDIZ, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, nazik ziyareti için Dr. Öğretim Üyesi YILDIZ'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda YILDIZ,  editörlüğünü üstlendiği “Kırklareli Kent Çalışmaları Ekonomi, Toplum, Kültür” isimli kitabı Rektörümüze takdim etti.

Kitap, Kırklareli’ni farklı disiplinlerin bakış açısıyla ele alan on iki adet bölümden oluşmaktadır. Kitabın tüm bölümleri üniversitemizin akademisyenleri tarafından yazılmıştır. Bu minvalde kitap Kırklareli Üniversitesinin üniversite-kent birlikteliğine yönelik hassasiyetinin somut bir tezahürüdür ve Kırklareli için bir ilk niteliğindedir.

Ziyaret

.