08/07/2022 14:45:54 - 08/07/2022 14:45:54 - 672 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ile birlikte  8 Temmuz 2022 Cuma günü inşaatı devam eden Tıp Fakültesi Binasında incelemelerde bulundu.

İnşaatın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında yetkililerden bilgi alan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, inşaat çalışmaları devam eden Tıp Fakültesi Binasının tamamlanmasıyla birlikte Üniversitemizin bilimsel gücünün önemli ölçüde artacağını belirtti.

Tamamlandığında toplam 15.706 m² kapalı alana sahip olacak olan Tıp Fakültesi Binası, 4 blok şeklinde olup binada; 55 laboratuvar, 18 derslik, 1 amfi, 2 kütüphane, 1 kantin, 5 toplantı odası, 1 seminer salonu ve 49 ofis yer alacak. Ayrıca bina; Akıllı Kürsü Sistemi, Akıllı Yoklama Sistemleri, Dijital Pano Sistemleri ve Akıllı Sınıf sistemlerinin yanı sıra Akıllı Bina Yönetim Sistemleri, Akıllı Aydınlatma Sistemi, Akıllı İklimlendirme Sistemi, Akıllı Bina Sıhhi Tesisat Sistemi ve Kampüs İçi Akıllı Yönlendirme Sistemleri gibi modern özelliklere sahip olacak.

Tıp KLÜ

.