09/07/2022 10:47:29 - 09/07/2022 10:47:29 - 390 Okunma

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekişmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin en yoğun şekilde yaşandığı bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Bu coşkunun her zaman yaşanmasını, evlerimizden ve ülkemizden eksik olmamasını diliyorum.

Temennimiz; yardımlaşma ve paylaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamında iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimsemektir.

Tüm bu duygularla mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; üniversite personelimiz, öğrencilerimiz ve aileleri ile tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Rektör