22/07/2022 14:47:07 - 22/07/2022 14:47:07 - 682 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Pandemi Sonrası Yerel Yönetimler ve Kalkınma Toplantısı”na iştirak etti.

Rektörlük Kültür Merkezinde 22 Temmuz 2022 Cuma günü düzenlenen toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan BÜYÜKDEDE, Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ, AK Parti Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Belediye Başkanları, Üniversite Rektörleri, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve il protokolü katıldı.

toplantı

.