Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/07/2022 17:44:40 - 27/07/2022 17:44:40 - 1062 Okunma

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) ve 14 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak olan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavlarına yönelik Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Odası’nda 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI, Belediye Başkan Yardımcısı Arda KOLCULAR, İl Jandarma Komutan Yardımcısı V. J.Bkm.Yzb. Mehmet Alkan AYYILDIZ, İl Emniyet Müdür Vekili Bahri EROL, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Serpil ÜNSAL iştirak etti.

Sınav Öncesinde Yapılacak Çalışmalar, Sınav Günü Yapılacak Çalışmalar ve Sınav Sonrasında Yapılacak Çalışmalar olmak üzere üç başlıkta yapılan toplantıda sınavların kuralına uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü. 

Koordinasyon Kurulu Toplantısı dilek ve temennilerin ifade edilmesinin ardından Rektörümüz ŞENGÖRÜR'ün yapılacak sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için adayların sınav yerlerine erken gelerek alınacak önlemlere riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, sınava girecek bütün adaylara başarı dileklerini iletmesiyle sona erdi.       

 
toplantı

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.