22/08/2022 10:04:49 - 23/08/2022 10:04:49 - 915 Okunma

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü başladı.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, kayıt işlemlerini yerinde inceleyerek sunulan hizmetler ve sürecin işleyişi hakkında görevlilerden bilgi aldı. Kayıt yaptıran öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kurulan stantları ziyaret eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, kayıt yaptıran öğrencilerin sevincine ortak oldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümüne kayıt yaptıran Umut ÖNKÖR’ü tebrik eden ŞENGÖRÜR, öğrenci belgesini takdim etti.

Öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sorun yaşamamaları için ilgili personel kayıtlarda görevlendirildi. Öğrenci ve velilere görevliler tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek veriliyor. E-devlet üzerinden gerçekleştirilen kayıt işlemleri 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü, yüz yüze kayıtlar ise 26 Ağustos 2022 Cuma günü sona erecek.

2022 YKS KAYIT DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Kayıt KLÜ

.