24/08/2022 17:27:30 - 24/08/2022 16:54:19 - 513 Okunma

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç DİNÇSOY, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail KILIÇ ve Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev SÖNMEZ ÇALIŞ 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesinin kuruluşunun 40. yılı ve Uzunköprü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü münasebetiyle 3-4-5 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan "Her Yönüyle Uzunköprü Sempozyumu"na davet edildi.

Ziyaretten ve Sempozyuma davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Her Yönüyle Uzunköprü Sempozyumu”nun faydalı geçmesi ve hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret

.