Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/08/2022 17:22:17 - 29/08/2022 17:22:17 - 386 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, "30 Ağustos Zafer Bayramı" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm yokluk ve zorluklara rağmen; kararlılık, inanç ve azim ile gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlık destanına dönüştüğü 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecan ile yâd ediyoruz.

Milletimizin makus talihini değiştiren bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve şerefli bir şekilde yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.  

Bu vesile ile Türk Silahlı Kuvvetlerimizin değerli mensupları ve aziz Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

30 Ağustos Mesaj

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.