Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/09/2022 11:37:03 - 13/09/2022 11:37:03 - 717 Okunma

Üniversitemiz ailesine yeni katılan öğrencilerimiz için 12 Eylül 2022 Pazartesi günü, saat 14.00’da “Üniversite Hayatına Hoş Geldiniz” başlıklı Kurumsal Oryantasyon Programı düzenlendi.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin Üniversitemizi daha iyi tanımaları, Üniversitemizin sunduğu imkânlardan daha iyi yararlanmaları ve kısa sürede üniversite hayatına uyum sağlamaları amacıyla gerçekleştirilen Kurumsal Oryantasyon Programı YouTube platformu üzerinden yayınlandı.

Programda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Üniversitesini tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür ederek, Türkiye’nin yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesinin öğrencilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gayret gösterdiğini ifade etti.

Programda Rektörümüzün konuşmasının ardından; “Öğrencilik Hizmetleri”, “Uzaktan Eğitim Hizmetleri”, “Ulusal ve Uluslararası Öğrenci Değişim Programları”, “Sağlık, Kültür, Spor, Beslenme ve Burs Hizmetleri”, “Kariyer Destek Hizmetleri”, “Araştırma ve Kütüphane Hizmetleri”, “Sosyal Sorumluluk Projeleri”, “Engelsiz Üniversite Hizmetleri” ve “Öğrenci Kulüpleri” konularında sunumlar gerçekleştirilerek üniversitemizin öğrencilere sunduğu hizmetler tanıtıldı. Her bir sunumun akabinde öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Programın tamamını izlemek için TIKLAYINIZ.

Oryantasyon KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.