27/09/2022 11:10:45 - 27/09/2022 11:10:45 - 446 Okunma

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Ercan ANDAÇ beraberinde Kosova Demokratik Türk Partisi Prizren Belediyesi Meclis Başkan Vekili Levent BUŞ ve Kosova Prizren Belediyesi önceki dönem belediye başkan yardımcısı Lulzim KABASHİ ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

26 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemizde eğitim öğretim gören Kosova ve Balkan ülkelerinden gelen uluslararası öğrencilerin sayısının daha da artırılması konusunda yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR üniversitemizin uluslarasılaşma vizyonundan bahsederek Türkiye’nin bu alandaki etkinliğini artırmak için gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi. Balkan ülkeleri ile iyi ilişkiler geliştirmeye her zaman özen gösterdiklerini belirten ŞENGÖRÜR nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, hediye takdimiyle sona erdi.

Ziyaret

.