Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/09/2022 16:13:08 - 29/09/2022 12:47:16 - 607 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi 2022-2023 Akademik Kurul Toplantısı, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığını yaptığı toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalar ve yeni döneme hazırlık konuları ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Fakülte hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. 

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Covid-19 pandemisi nedeniyle akademik kurul toplantılarına ara vermek durumunda kaldıklarını belirterek üniversitemizde gelenek haline gelen bu toplantıları tekrar düzenliyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mimarlık Fakültesinin tanıtılması noktasında yapılabilecek çalışmalara değinen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Öğrencilerin sorunları ile hemhal olmaya ve öğrencilerde aidiyet duygusu geliştirmeye çalışalım. İlimizde bulunan liselerde bölümlerimizi tanıtalım. Ben her bölümden gelecek talep ve istekleri karşılamaya hazırım. Öğrencilerimizi mutlaka uygulamaya dâhil edelim. Kariyer günlerinde alanında uzman, ün yapmış profesyonelleri davet edelim. Onların tecrübelerinden öğrencilerimiz faydalansın” dedi.  

Rektörümüzün konuşmasının ardından Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serkan SINMAZ ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fürüzan ASLAN 2021-2022 akademik yılına ilişkin faaliyet raporlarını sundular.

Toplantı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

akedemik kurul toplantısı klü

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.