Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/09/2022 16:12:02 - 29/09/2022 16:12:02 - 380 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 27 Eylül 2022 Salı günü II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR'in başkanlığında "Öğrenci Kulüpleri Tanışma Toplantısı" düzenlendi.


Öğrenci kulüplerinin akademik danışmanları ve başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz ve kulüpler için başarı dolu etkinliklerle geçmesi dileğinde bulunarak, "Öğrenci kulüpleri bir üniversitede sosyal,  kültürel ve bilimsel etkinlikler düzenleyen, üniversitenin ve şehrin sosyal hayatına katkı sunan önemli yapılardır. Öğrenci kulüplerimiz danstan müziğe, tiyatrodan sinemaya, beslenmeden doğa sporlarına kadar birçok alanda faaliyet gösteriyorlar. Aktif olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Öğrencilerimiz isteklerine göre daha öğrenci kurulmamış alanlarda da öğrenci kulübü kurabilmektedirler. Kulüplere katılmak öğrencilerimize yeni arkadaşlar edinme ve sosyalleşme noktasında faydalı olacaktır" diye konuştu.


Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR ise konuşmasında üniversitemizde faaliyet gösteren 97 öğrenci kulübü bulunduğunu ifade ederek, öğrenci kulüpleri hakkında genel bilgiler verdi. Öğrencilerin öğrenci kulüplerine üye olmayla ilgili gerekli bilgi ve belgelere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfasında bulunan öğrenci kulüpleri bölümünden ulaşılabileceğini belirten BOYAR, öğrenci kulüplerinin yönergede belirtilen kurallara uyması gerektiğine dikkat çekti. 


Toplantı, akademik danışmanların ve öğrencilerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Kulüp KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.