Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/10/2022 12:50:06 - 07/10/2022 12:50:06 - 594 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yürütülen çalışmalar ele alınarak mevcut durum değerlendirildi.

“15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu”nda gerçekleştirilen ve Fakülte yönetimi ile akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda Dekan V. Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN bir açılış konuşması yaptı. Fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi veren Doç. Dr. CERGİBOZAN; 4'ü profesör, 28’i doçent, 28’i doktor öğretim üyesi, 36’sı araştırma görevlisi ve 3’ü de öğretim görevlisi olmak üzere toplam 99 akademik personelden oluşan güçlü bir akademik kadroyla birlikte eğitim öğretime devam ettiklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise gerçekleştirdiği açılış konuşmasında 2022-2023 akademik yılının bütün Kırklareli Üniversitesi ailesi için hayırlı uğurlu olması ve verimli geçmesi temennisini paylaştı. Eğitimde kalite ve akreditasyon çalışmaları ile sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat dikkat çeken Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, üniversitemizin akademik ve fiziksel gelişimi noktasında son yıllarda gerçekleştirilen çalışma ve yeniliklerden söz etti.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, Ekonometri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin CUMHUR YALÇIN, İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr Üyesi Abdüsselam SAĞIN, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cevdet Yiğit ÖZBEK, Maliye Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Fatih KARASAÇ, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nuri Gökhan TOPRAK sırasıyla bölümlerine ilişkin sunumlarını gerçekleştirdi.

Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

akedemik kurul klü

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.