07/10/2022 11:31:14 - 07/10/2022 11:31:14 - 515 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak amacıyla Merkez Kampüsümüzde “Öğrenci Kulüpleri Tanıtımı” etkinliği düzenlendi.

4-6 Ekim tarihleri arasında 3 gün süresince devam eden tanıtım etkinliğinde kulüp temsilcisi öğrenciler kurulan stantlarda kendi kulüplerini ve planlanan çalışmaları anlattı. Öğrencilerimizin kulüplere katılma fırsatı bulduğu tanıtım programında birçok öğrencimiz çeşitli kulüplerin başvuru formlarını doldurarak üye oldu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım programında, KLÜ Müzik Kulübü, güzel bir konser ile etkinliğe renk kattı.

Kulüp KLÜ Tanıtım

.