Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/10/2022 10:56:48 - 26/10/2022 10:56:48 - 596 Okunma

Kırklareli Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü ve paydaş kurumların katılımı ve destekleriyle gençliğin ruh sağlığını korumak, psikolojik dayanıklılık ve iyilik halini güçlendirmek amacıyla 25 Ekim 2022 Salı günü Üniversitemiz II. Merkezi derslikler Binası I No’lu Konferans Salonunda “Güç Sende Biz de Yanında” sloganıyla “Gençlik ve Ruh Sağlığı Söyleşisi” yapıldı.

Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ARSLAN “Gençlik ve Ruh Sağlığı Söyleşisi”ni gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü, Beslenme Kulübü ve LÖSEV Fayda Kulübü, Kırklareli Belediyesi, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kırklareli ilinin gençlere yönelik imkanlarını tanıtmak üzere etkinlik alanında stant kurdu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Kırklareli Belediyesi Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Halkoyunları gösterisinden sonra Kırklareli Üniversitesi Genç Ofisi ziyaret edildi. Ziyaretin akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor aktivite gösterisi ile program sona erdi.

Gençlik KLÜ Söyleşi

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.