Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/10/2022 11:12:09 - 26/10/2022 16:07:44 - 990 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Akademik Kurul Toplantısı, 25 Ekim 2022 Salı günü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA başkanlığında gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde yürütülen proje, yayın ve sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler ele alınarak, mevcut durum ve yeni dönemde hayata geçirilecek çalışmalar değerlendirildi.

Akademik Kurul Toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN gerçekleştirdiği açılış konuşmada fakülteleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA ise gerçekleştirdiği açılış konuşmasında bu tür toplantılara katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Akademik Kurul Toplantıları, katılım gösteren akademisyenler arasında fikir alış-verişinin yapıldığı yerler. Güçlü ve başarılı bir üniversitenin asli unsuru olan siz değerli akademisyenlerimizin motivasyonunu ve yetkinliğini arttırmak için bu tür toplantılar çok önem arz ediyor. Sağlık Bilimleri Fakültemizin %100 doluluk oranı var. Fakültemizin çok güçlü bir akademik kadrosu bulunuyor ve fakültemizde çok nitelikli bir eğitim veriyoruz. Ben, öğrencilerimize sunduğunuz eğitimde öğrenci odaklı olmanızdan ve başarılı çalışmalar yürütmenizden ötürü akademik ve idari personelimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Akreditasyon ve kalite çalışmaları kapsamında akademisyenlerden gerekli gayreti göstermelerini isteyen Prof. Dr. AKA, “Tüm akademisyen arkadaşlarıma sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Rektör Yardımcımızın konuşmasının ardından Fakülte Bölüm Başkanlarının sunumları ile devam toplantı devam etti. Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali ÇAKIR, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Serkan AKTEN, Ebelik Bölüm Başkanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Ayça ŞOLT KIRCA, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Betül ÇİFTÇİ, Hemşirelik Bölüm Başkanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZDEMİR, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanlığı adına Doç. Dr. Yeliz MERCAN ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ 2021-2022 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN ve katılımcı akademisyenlerin öneri ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulunmalarının ardından sona erdi.

Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.