Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/10/2022 11:21:57 - 26/10/2022 15:57:00 - 531 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çalışma Ekonomisi Kulübü işbirliğinde 26 Ekim 20222 Çarşamba günü II. Merkezi Derslikler Binası Hasan ZAN Konferans Salonunda uygulamalı olarak “Canlı İş Mülakatı” etkinliği gerçekleştirildi.

“Canlı İş Mülakatı” etkinliği başlamadan önce bir konuşma gerçekleştiren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, üniversitemiz öğrencilerinin mezun olduktan sonra iş arayışı sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, hangi hataların yapıldığı ve bu hataların nasıl telafi edileceği konularında tecrübe kazanmalarını amaçladıkları etkinliğin faydalı geçmesi temennisinde bulunarak, “Öğrencilerimiz iş başvurusu yaparken avlanan değil avlayan olacaklar diye düşünüyorum. Çünkü çok basit hatalar ile bazen işe girme şansını kaybediyoruz. Bizim de bu alanda uzman hocalarımız sağ olsunlar böyle bir program düzenlediler. Bilgi birikimlerini bizlere paylaşacakları için hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mülakat etkinliği başlamadan önce Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğunun hazırlamış olduğu kısa gösteri seyredildi.

Gösterinin ardından Doç. Dr. Oğuz BAŞOL, Çalışma Ekonomisi Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin SEVGİ ve Dr. Öğr. Üyesi Bayram BALCI’dan oluşan heyet; Hanife Nur KESER, Sevgi AVCI, Oruc MAMADZADE, Berkay SELÇUK, Utku ŞEN ve Musa YILDIZ isimli öğrencilerimizle “Canlı İş Mülakatı”nı gerçekleştirdi. Mülakat etkinliği değerlendirme sürecinin akabinde katılımcı adaylara Katılım Belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Mülakat Kariyer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.