Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/10/2022 15:49:10 - 27/10/2022 15:49:10 - 371 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği himayesinde Üniversitemiz ev sahipliğinde 15-17 Eylül 2022 tarihlerinde İğneada Resort Otelde gerçekleştirilen “II. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı” (NEM 2022) başlıklı bilimsel etkinliğin organizasyon komitesi, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında 27 Ekim 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen görüşmede Organizasyon Komitesi adına bir konuşma gerçekleştiren Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi ve NEM 2022 Konferansı Başkanı Doç. Dr. Burhan COŞKUN, “II. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı”na teşrifleri, katkıları ve destekleri için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e şükranlarını sunarak, plaket takdiminde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konferansın bu yıl 7 farklı ülke ve 21 farklı üniversiteden 120 katılımcıyı ağırladığını söyledi. Katılımcıların birbirinden değerli sunumları ile hem akademik dünyaya hem de Trakya Üniversiteler Birliği ve Üniversitemizin tanıtımına katkıda bulunduklarını kaydeden ŞENGÖRÜR, konuklarına “Üniversite olarak böylesine geniş kapsamlı uluslararası bir konferansa başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

NEM 2022 Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.