31/10/2022 14:44:54 - 31/10/2022 14:44:54 - 460 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Kırklareli Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 99. yıldönümü münasebetiyle 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 13.00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Üniversitemiz akademisyenleri program kapsamında 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Valilik Makamında düzenlenen Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ’nin tebrikleri kabul ettiği programa iştirak etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden kutlamalarda şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği, öğrencilerin, askeri birliklerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişlerinin yapıldığı Cumhuriyet’imizin 99. Yılı kutlamalarında yer aldı.

Kırklareli halkının yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet’imizin 99. Yılı kutlamaları Cumhuriyet Yürüyüşü ve Cumhuriyet Konserinin ardından sona erdi.

klu haber cumhuriyet 29Ekim

.