31/10/2022 18:58:04 - 31/10/2022 18:58:04 - 507 Okunma

Üniversitemiz Ombudsmanlık Kulübü Başkanı Seyit Ali AKTAŞ, Başkan Vekili Muhammet İsmail BENGİ ve Başkan Yardımcısı Alperen BAKIR  31 Ekim 2022 Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı öğrencimiz Seyit Ali AKTAŞ, Ombudsmanlık Kulübü’nün gerçekleştirmiş olduğu  çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapacağı faaliyetler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR'ü bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, öğrenci odaklı bir üniversite olduklarını belirterek kulüp faaliyetlerini önemsediklerini söyledi. Ziyaretleri için teşekkür eden ŞENGÖRÜR, Kulüp temsilcisi öğrencilerimize eğitim hayatlarında ve kulüp çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Zİyaret, Kulüp temsilcisi öğrencilerimizin günün anısına "Kamu Denetim Kurumu Başvuru ve İyi Yönetim Rehberi"ni Rektörümüze takdim etmeleriyle sona erdi.

Ziyaret KLÜ

.