03/11/2022 09:29:33 - 03/11/2022 09:29:33 - 488 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner ILIK’ a “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” programı kapsamında “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan Üniversitemizin laboratuvar alanlarını tanıttı.

Bu kapsamda Rektörümüz ŞENGÖRÜR ve KTSO Yönetim Kurulu Başkanı ILIK, ilk olarak Üniversitemiz Kayalı Kampüsünde yer alan Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP) ve Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi . Daha sonra sırasıyla Mühendislik Fakültesi bünyesindeki Makine Mühendisliği Bölüm Laboratuvarı, İnşaat Mühendisliği Bölüm Laboratuvarı, Elektirik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Laboratuvarı, Mekatronik Mühendisliği Laboratuvarı, Yazılım Mühendisliği Bölüm Laboratuvarı ve Gıda Mühendisliği Bölüm Laboratuvarını da gezen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR ve ILIK, yürütülen çalışmalarını yerinde incelediler.

KLU KTSO ZİYARET

.