Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/11/2022 10:40:31 - 03/11/2022 10:40:31 - 465 Okunma

Üniversitemize kayıt yaptıran uluslarararası öğrenciler için Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte Üniversitemizin sunduğu imkanlar, uluslararası öğrenci ofisi faaliyetleri, TÖMER ve sosyal uyum konularının ele alındığı oryantasyon programı 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 14:00'da Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürü Ahmet TEMELCİ’nin açılış konuşması ile başlayan programda öğrencilerimize “Büyüksün Türkiye” konulu bir video izletildi.

İl Göç Uzmanı Özlem DUYMUŞ'un Sosyal Uyum ve Yaşam Eğitimine Yönelik Bilgilendirme sunumu ve İl Göç idaresi Müdürlüğü Uyum ve iletişim Çalışma Grup Başkanı Seda AKÇADAĞ'ın sunumunun ardından Göç İdaresi İş ve İşlemlerine ilişkin soru-cevap bölümü yapıldı.

Programın ikinci bölümünde ise Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ, Üniversitemizin uluslararasılaşma politikası, uluslararası öğrenci sayısı ve çeşitliliği ile uluslararası öğrencilere yönelik kültürel, sosyal ve kulüp faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Uluslararası Öğrenci Kulübü Başkanı Muhammad Decha ARDHANA, Üniversitemize yeni katılan uluslararası öğrencilerimiz için kulüp tarafından yürütülen uyum çalışmaları, kulübünün gerçekleştirdiği faaliyetler ve ileriye yönelik planları hakkında sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından soru-cevap bölümünün akabinde program sona erdi.

ULUSLARARASI TÖMER KLU ORYANTASYON

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.