04/11/2022 14:52:17 - 04/11/2022 14:52:17 - 411 Okunma

Üniversitemiz, Westminster Üniversitesi ve Beykoz Üniversitesi iş birliği ile 31 Ekim 2022 Pazartesi günü Beykoz Üniversitesi Kavacık Yerleşkesinde “ECIT 2022-Türkiye'de Güncel Sorunlarla İlgilenmek/Dünyada Güç Çatışması: Jeopolitik Çatışmalar ve Gelişimsel Değişimler Uluslararası Konferansı” düzenlendi.

Konferansın açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Westminster Üniversitesi DEN Koordinatorü Prof. Dr. Farhang MORADY ve Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Mustafa ERDOĞDU gerçekleştirdi. Programda Kırklareli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eylem ÖZKAYA LASSALLE de “Türk Dış Politikasındaki Değişimler” başlıklı bir sunum yaptı.

Birçok uluslararası akademisyen ve katılımcının yer aldığı konferans boyunca Türkiye’nin dış politikası, ekonomik dönüşümü ve sosyal yapısı gibi konular ele alındı.

Konferans

.