07/11/2022 13:45:40 - 07/11/2022 13:45:40 - 509 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere 04 Kasım 2022 Cuma günü ilimize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun Kırklareli Valiliği ziyaret programına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU Valilik önünde Vali Sayın Birol EKİCİ ve İl Protokolü tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından beraberindeki heyet ile birlikte Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ ile Valilik Makamında görüşen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın KASAPOĞLU ilimizde devam eden ve planlanan yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sayın KASAPOĞLU, yoğun programında Üniversitemizi tercih ederek yükseköğrenimlerine ilimizde devam eden öğrencilerimize sürpriz bir ziyarette bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette  Sayın KASAPOĞLU, öğrencilerimizle sohbet ederek talep ve dileklerini  dinledi.

Ziyaret

.