Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/11/2022 12:19:08 - 11/11/2022 12:19:08 - 772 Okunma

Emekliye ayrılacak olan Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI, 10 Kasım 2022 Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, mülki idare amirliği süresince Ülkemiz, Şehrimiz ve Üniversitemiz için yapmış olduğu çalışmalar ve sunduğu destekler için Vali Yardımcısı KOCAKUNDAKÇI'ya teşekkür ederek; bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeleri temennisini iletti.

Vali Yardımcısı KOCAKUNDAKÇI ise, Üniversitemizin gösterdiği başarı ve ulaştığı seviyeden duyduğu mutluluğu dile getirerek; Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e, Rektör Yardımcılarımıza, Fakülte Dekanlarımıza ve üniversitemiz personeline teşekkür etti.

Kofçaz Kaymakamı Onur BEKTAŞ ve Kırklareli Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Alaeddin İKİCAN'ın KOCAKUNDAKÇI’ya eştik ettiği ziyaret programına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nurettin AKA , Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Fakülte Dekanlarımız ve Dekan Yardımcılarımız da katılım gösterdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz tarafından günün anısına Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI’ya takdimde bulunuldu.

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.