11/11/2022 16:58:46 - 11/11/2022 16:58:46 - 969 Okunma

Üniversitemiz Müzik Kulübü tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıl dönümünü anma etkinlikleri kapsamında “Atatürk’ün Sevdiği Türküler Ve Rumeli Türküleri” konseri düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde 10 Kasım 2022 Perşembe akşamı saat 19.38’de başlayan konseri; Rektör Yardımcımız Nurettin AKA, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Emrullah TÖREN, Personel Daire Başkanı V. Bülent YAVUZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR, akademik ve idari personel ile öğrenciler dinledi.

Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Emrullah TÖREN’in koordinatörlüğünü yürüttüğü etkinlikte Troya Ozanları ve Konuk Ozan Bektaş YAVUZ, Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel türküleri seslendirdiler.

KLU ANMA HABER KONSER

.