22/11/2022 15:10:09 - 23/11/2022 15:10:09 - 449 Okunma

“Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi” 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN, Prof. Dr. Okhan AKDUR, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür V. ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. H. Hale KARAYER, ÇOMÜ Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İki gün boyunca devam eden “6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi”nde; 17 farklı temada öğrenciler tarafından gönderilen ve kabul edilen 75 sözlü bildiri ile 20 poster sunumu gerçekleştirildi.

TÜB 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi

.