Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/11/2022 13:41:22 - 24/11/2022 17:19:27 - 545 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR,  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı”na katıldı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda mesleğe yeni başlayan aday öğretmenler adına Umutlu Yarınlar Anaokulu öğretmeni Aylin YILDIRIM, emekli öğretmenler adına Nuriye CANVERDİ ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN birer konuşma gerçekleştirdi.

Günün anlam ve önemine ithafen Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ bir konuma yaptı. Sayın EKİCİ konuşmasında, “Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en kutsal mesleklerindendir” dedi.

Programda aday öğretmenlerin öğretmen yeminini etmesinin ardından Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında emekli olan öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgesi” verildi. Ayrıca “Öğretmen Olmak” temalı şiir yarışmasında dereceye giren ortaokul öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

Kutlama programı, Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin koordinatörlüğünde hazırlanan müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi.

24 kasım öğretmenler günü kutlama klü

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.