29/11/2022 13:31:18 - 29/11/2022 13:31:18 - 937 Okunma

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR, 29 Kasım 2022 Salı günü Üroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Rüknettin ASLAN ve Doç. Dr. Alkan ÇUBUK hocamız ile  Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, 09-13 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen Uluslararası Katılımlı 6. Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde “Total Uterin Prolapsusu Tedavisinde Uterus Koruyucu Vajinal Yaklaşım, Sakrospinöz Ligaman Histeropeksi” başlıklı çalışmaları ile video sunum kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Prof. Dr. Ahmet Rüknettin ASLAN ve Doç. Dr. Alkan ÇUBUK hocamız ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Eralp ÇEVİKER'i tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ziyaret Ödül KLÜ

.