29/11/2022 16:59:07 - 08/12/2022 16:59:07 - 612 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından 22 Kasım 2022 Salı günü Fakülte Toplantı Salonunda düzenlenen “40 Hadis Ezberleme Yarışması” nda ilk üçe girerek ödül kazanmaya hak kazanan öğrencilerimizin ödül töreni 29 Kasım 2022 Salı günü Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇİMEN’in yaptığı programa Kırklareli İl Müftüsü Yusuf EVİŞ, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim KUTLAY ve akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Halil İbrahim KUTLAY, "Hadis ve Günlük Hayat" başlıklı konuşmasını katılımcılara aktardı.

Program Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU tarafından Prof. Dr. Halil İbrahim KUTLAY’a günün anısına plaket takdimi ardından dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

KLU HADİS İLAHİYAT

.