05/12/2022 10:11:34 - 05/12/2022 10:11:34 - 122 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Trakya Üniversiteler Birliği tarafından her yıl, birliğe üye üniversitelerden birinde düzenlenen Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’ne katıldı.

01-02 Aralık 2022 tarihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde online olarak düzenlenen "Sağlık Bilimlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar" temalı V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresine Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü ve Trakya Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ile akademisyenler katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, yapmış olduğu konuşmasında Trakya Üniversiteler Birliği’nin ülkemizdeki en aktif üniversite birliklerinin başında geldiğini belirterek kongreye ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü ve Trakya Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR sırasıyla birer konuşma gerçekleştirdi.

KLU TUB KONGRE

.