Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
05/12/2022 14:40:22 - 22/09/2023 14:40:22 - 705 Okunma

Üniversitemiz Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında “Gıda Odak Alanı İhtisaslaşma Proje Protokolleri İmza Töreni”, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Prof. Dr. Nurettin AKA ile proje yürütücüsü öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda düzenlenen törende Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’nun yürütücüsü olduğu "Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme", Doç. Dr. Harun URAN’ın yürütücüsü olduğu "Hardaliye Üretimi Optimizasyonu ve Farklı Şekillerde İşlenerek Değerlendirilmesi", Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN’ın yürütücüsü olduğu "Kırklareli Üniversitesi Gıda İhtisaslaşma Programı Tanıtım ve Medya", Dr. Öğr. Üyesi Recep GÜNEŞ’in yürütücüsü olduğu "Meşe Balı, Propolis, Arı Sütü ve Arı Poleni Katkılı Süper Gıda (Süpermix) Geliştirilmesi", Doç. Dr. Taha EĞRİ’nin yürütücüsü olduğu "Gıda Alanında Faaliyet Gösteren İşletmeler ve Çiftçilere Yönelik Sürekli Eğitim Programları", Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN’ın yürütücüsü olduğu "Tarladan Çatala İzlenebilirlik için Prototip Geliştirme" ve Doç. Dr. Adem BAŞPINAR’ın yürütücüsü olduğu "Trakya Bölgesi Gıda Sektörü İhtiyaç Analizi" başlıklı projeler için protokol imzalandı.

Protokol KLÜ İhtisaslaşma

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.