Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/12/2022 16:06:18 - 12/12/2022 16:06:18 - 581 Okunma

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde 05-09 Aralık 2022 tarihleri arasında “Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları” düzenlendi.

Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları 05 Aralık 2022 Pazartesi günü Kayalı Kampüsü Stadyumunda, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi arasında gerçekleştirilen müsabaka ile başladı. Müsabakanın başlama vuruşunu Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK yaptı.  

6 takımın katıldığı turnuvada; Şampiyon Yalova Üniversitesi oldu.

09 Aralık 2022 Cuma günü Kayalı Kampüsü Stadyumunda Üçüncülük ve final müsabakaları yapıldı.

Saat 10.00’da başlayan üçüncülük müsabakası Bursa Uludağ Üniversitesi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi arasında gerçekleşti. Müsabaka 4-0 Bursa Uludağ Üniversitesi’nin galibiyeti ile sonuçlandı.

Müsabakanın sonunda Üçüncülük kupası ve madalyalar Bursa Uludağ Üniversitesine Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR tarafından verildi.

Saat 13.00’da başlayan şampiyonluk mücadelesinde Yalova Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımları karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücadele 3-2 Yalova Üniversitesinin üstünlüğü ile sona erdi.

Düzenlenen kupa töreninde turnuvada birinci olan Yalova Üniversitesi madalya ve kupaları Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ve ikinci olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi madalya ve kupaları Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR’ın elinden aldı.

KLU SKS FUTBOL TURNUVA

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.