14/12/2022 09:30:55 - 14/12/2022 09:30:55 - 450 Okunma

"Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu 2022 Yılı Aralık Ayı Olağan Toplantısı", 13 Aralık 2022 Salı günü Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Birol EKİCİ'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın KARAKOÇ, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet GEÇMİŞ, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai IRMAK, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Trakya Kalkınma Ajansı Hukuk Müşaviri Elif OCAKLI, Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar MANAV, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre BEJİ katıldı.

Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesinin ardından ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

KLU TRAKYAKA KURUL

.