Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/12/2022 16:08:50 - 16/12/2022 16:08:50 - 528 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği 10. Yıl etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde 14 Aralık 2022 Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında "Proje Mentörlük/Deneyim Paylaşımı" paneli düzenlendi.

Üniversitemiz YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan panele Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR ve TÜB üyesi üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ’nin moderatörlüğünü yaptığı panele; Üniversitemiz Projelerden Sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özge SIĞIRCI, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin DİKMEN YILDIZ, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erdal İMAMOĞLU panelist olarak katıldı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL Erasmus+ KA204 Programı kapsamında “E-Care Evde Palyatif Bakım için Açık ve Uzaktan Eğitim” Projesi; Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında “Kırklareli Üniversitesi-Öğrenmeyi Öğrenme İçin Eğitici Eğitimi Programı” projesi; Dr. Öğr. Üyesi Özge SIĞIRCI TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında “Geri Dönüştürülmüş Malzemeden Sürdürülebilir Ürün Mesajlarının Tüketici Algısı ve Davranışı Açısından İncelenmesi” projesi; Dr. Öğr. Üyesi Erdal İMAMOĞLU TÜBİTAK 1002- Hızlı Destek Programı kapsamında “Dickson Polinomları ve (K+1)-İnci Tür Dickson Polinomları ile Ayrık Polinom İnterpolasyonu” projesi;  Dr. Öğr. Üyesi Pelin DİKMEN YILDIZ European Cooperation in Science and Technology-COST Association kapsamında “Prenatal Ruh Sağlığı ve Doğum İlişkili Ruh Sağlığı” COST Aksiyonu projesi hakkında bilgi ve deneyim paylaşımında bulundular.

Mentörlük Proje TÜB

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.