Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/12/2022 12:23:16 - 22/12/2022 12:23:16 - 1034 Okunma

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Çanakkale'de 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen bölgesel lig voleybol müsabakalarında namağlup şampiyon olan Kırklareli Üniversitesi Voleybol Takımı 20 Aralık 2022 Salı Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’i ziyaret etti.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR ve Antrenör Hasan KIRNAZ’ın takımımıza eşlik ettiği ziyarette, takımımızın başarıları ve önümüzdeki Süper Lige yükselme play-off maçları üzerine konuşuldu.

Turnuvada alınan başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ŞİMŞEK, “Gençlerimizin büyük emek vererek hak ettiği başarıları yakalaması bizleri de mutlu ediyor.  Bu başarıda Antrenörümüz Hasan KIRNAZ’ın başta olmak üzere personellerimizin de büyük emeklerinin olduğunu biliyoruz. Bu sebeple de şampiyon takımımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR ve Antrenör Hasan KIRNAZ, Takım Kaptanı Abdülkadir GÖREZ, 2. Kaptan Behruz KANDAHAROV, Hüseyin ASLAN, Mahmut ŞENGÜL, Galip ÇAĞRITEKİN, Mustafa Furkan KUŞ, Muhammed İslam ALİŞ, Hasan SESSİZ, Furkan ÇAKMAK,  Mirza TUNCA,  Akdoğan DELİKTAŞ, Berkay ERİMTEK ile Onur Can İÇÖZ’e belgelerini teslim etti.

KLU ŞAMPİYON ZİYARET SKS

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.