Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/01/2023 09:37:28 - 04/01/2023 09:37:28 - 629 Okunma

Üniversitemiz ev sahipliğinde 3 Ocak 2023 Salı günü düzenlenen “Trakya Bölgesi Koordinasyon Toplantısı”nda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) yöneticileri ile Trakya bölgesindeki Daire Başkanları bir araya geldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun bölgemizde düzenleyeceği faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıya Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa DOĞRU, Federasyon Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanları Yürütme Kurulu Üyesi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mete Burak SÖNMEZ, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR, Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Öğr. Gör. Serkan AYDIN katıldı.

Toplantının ardından Federasyon yetkilileri ile Daire Başkanları Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Üniversitemizde sporun gelişmesi için desteklerini sürdüreceklerini ifade eden ŞİMŞEK, “Gençlik ve spor konusu Üniversitemizin her zaman önemli bir çalışma alanıdır. Bu hususta sporcu ve antrenörlerimizin hep yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

KLU TUSF TOPLANTI ZİYARET

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.