Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/01/2023 10:31:29 - 04/01/2023 10:31:29 - 941 Okunma

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliğinde görevli 49 yaşındaki Koçali Serkant KİRAZ, görevi başında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Polis Memuru KİRAZ, 3 Ocak 2023 Salı günü düzenlenen uğurlama töreni ve kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü Bahçesine helallik için getirildi. Burada düzenlenen uğurlama törenine Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt ARIKAN, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım ASLANCI, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin GEDİK, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İl Emniyet Müdürü Seçkin ÇENGELOĞLU ile polis memurları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende bir konuşma gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Seçkin ÇENGELOĞLU, “Kendisi dürüst, görevine sadık, çalışkan bir görev adamıydı. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Ardından söz alan Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, “Milletimizin huzur ve güvenliği için kahramanca  çalışan Koçali Serkant KİRAZ’ı ebediyete uğurlamak için toplandık. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen törenin ardından Polis Memuru Koçali Serkant KİRAZ İkindi Namazına müteakiben Hızırbey Camii’nde; ailesi, sevenleri, yakınları ve İl protokolünün katılımıyla kılınan cenaze namazı sonrası Kırklareli Şehir Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

KLU CENAZE

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.