Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/01/2023 16:30:15 - 11/01/2023 16:30:15 - 500 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” kapsamında "Kitap İyileştirir..." sloganıyla 10 Ocak 2023 Salı günü tüm Türkiye’de eş zamanlı düzenlenen “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası”na katıldı.

Kırklareli Adliyesi’nde düzenlenen bağış kampanyasına, Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu BÖLÜKBAŞI, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım ASLANCI, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin GEDİK, İl Emniyet Müdürü Seçkin ÇENGELOĞLU, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin AKYÜZ, Cumhuriyet Savcıları ve Hakimler ile Kırklareli Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumu personelleri katıldı.

15 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya bağışta bulunmak isteyenler, Denetimli Serbestlik İşyurtları Kurumu Satış Mağazası, İstasyon Caddesi İşyurtları Kurumu Satış Mağazası ve Kırklareli Minimall Alışveriş Merkezi içinde bulunan stantlara 09.00-18.00 saatleri arasında kitap bağışı yapabilirler.

KLU KAMPANYA CTE

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.