Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/02/2023 09:47:00 - 02/02/2023 09:47:00 - 729 Okunma

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi" kapsamında Üniversitemiz koordinatörlüğünde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliği ile 31 Mart 2022 tarihinde “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi (GADOM) kuruldu.

Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin stratejik yol planın belirlenmesi amacıyla Üniversitemiz ve TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) iş birliğinde “GADOM Strateji Yol Planı Projesi” başlatıldı.

GADOM stratejik yol planının, yürüttüğü projeler ve araştırmaların geldiği son noktaların değerlendirildiği bilgilendirme toplantısı 31 Ocak 2023 Salı günü Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin AKA, GADOM Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bora ASLAN, TUBİTAK TÜSSİDE Kıdemli Başuzman Araştırmacı Barış ÇARIKÇI, TÜBİTAK TÜSSİDE proje araştırmacıları Merve YÜKSEL ZABUNOĞLU, Merve SEFA, Mehmet AKKOÇ ve GADOM araştırmacıları Öğr. Gör. Fatih BAL, Öğr. Gör. Hakan AKGÜL, Öğr. Gör. Türkay PEKTÜRK, Arş. Gör. Dilan ONAT ALAKUŞ, Arş. Gör. Büşra ÇANTAOĞLU, Arş. Gör. Pınar SAVAŞTÜRK katıldı.

Toplantıda, TÜSSİDE ekibinin yapmış olduğu araştırmalar, iç ve dış paydaş görüşmeleri, proje kapsamında gerçekleştirilen çalıştaylar ve yüz yüze görüşmeler ile toplantılar sonucunda ortaya çıkan proje fikirleri hakkında Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e bilgiler verildi.

Karşılıklı fikir alışverişi, iyi dilekler ve temenniler ile toplantı sona erdi.

KLU GADOM TÜSSİDE

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.