19/02/2023 08:51:34 - 19/02/2023 08:51:34 - 742 Okunma

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi ile Elbistan ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen deprem sonrası genel hayatı olumsuz yönde etkileyen şartların giderilmesi ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için Üniversitemiz tarafından 8 Şubat 2023 tarihinde “Afet Bölgesine Ayni Yardım Kampanyası” başlatılmış olup, Kampanya kapsamında toplanan yardımların üçüncüsü, Kahramanmaraş’taki AFAD yetkililerine teslim edilmek üzere  19 Şubat 2023 Pazar günü yola çıkmıştır.

Kampanya kapsamında ilk yardım aracı 10 Şubat 2023 Cuma günü Adıyaman'da, ikinci yardım aracı ise 14 Şubat 2023 Salı günü Hatay’da AFAD yetkililerine teslim edilmiştir.

Kırklareli Üniversitesi olarak depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması aşamasında üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz.

Deprem Yardım KLÜ

.