16/03/2023 09:18:33 - 17/03/2023 09:18:33 - 662 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Tıp Fakültesi’nin mevcut durum ve yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere 15 Mart 2023 Çarşamba günü Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında Tıp Fakültesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılı taslak ders planları ve Tıp Fakültesi binası altyapı çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet DEMİRCİ, Doç. Dr. İsmail SARI, Dr. Öğr. Üyesi Sevgin DEĞİRMENCİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Gülcan KUYUCUKLU, Dr. Öğr. Üyesi Kamil SAVAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Menekşe KARAHAN, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KARTAL ile Dr. Öğr. Üyesi Oya Güven katıldı.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Tıp Fakültemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, akademisyenlerimizin “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutladı.

klu tıp haber toplantı

.