Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/03/2023 15:36:36 - 27/03/2023 15:36:36 - 651 Okunma

Üniversitemiz, 24 Mart 2023 Cuma günü Akım Koleji tarafından düzenlenen "Lüleburgaz Üniversite Tanıtım Fuarı"nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Üniversitemizi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Merve TEKDURMAZ ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Bilal DUR ve Celil KOÇ temsil etti. Lüleburgaz’da eğitim-öğretimini sürdüren 11. ve 12.sınıf öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Standı ziyaret eden aday öğrenciler ve aileleri, Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri,  akademik başarıları, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programları hakkında bilgiler aldı.

Fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak öğrenciler kampüs hayatı, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım fuarında, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

klu fuar tanıtım

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.