Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/04/2023 16:52:06 - 06/04/2023 16:52:06 - 529 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Valiliği tarafından 03 Nisan 2023 Pazartesi günü düzenlenen iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Birol EKİCİ’nin ev sahipliğini yaptığı iftar buluşmasında, aziz şehitlerimizin yakınları ile İl Protokolü dualar ile oruçlarını açtılar.

Kırklareli Valisi Birol EKİCİ konuşmasında; "Canlarını vatanı, bayrağı ve tüm mukaddesatı için feda ederek şehitlik mertebesine erişen aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emaneti olan baş tacımız ailelerimiz ile bu iftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli ailelerimiz ile nice ramazan ve bayramlarda bir arada olmayı yüce Allah'tan niyaz ediyor, şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler diliyorum. Aziz şehitlerimize, ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Bu birlik gecesinde geçtiğimiz ay içerisinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet dileyerek, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Asrın felaketi diye tabir edilen deprem afetinden etkilenen bölge halkımızın maddi manevi yarlarının sarılması için devletimiz ve milletimiz el ele, gönül gönüle vererek bu acının da izlerini en kısa sürede sarmak için durmadan çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

İftar programının sona ermesi ile şehit aileleri evlerine uğurlandı.

KLU İFTAR

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.