24/04/2023 17:05:51 - 24/04/2023 14:37:56 - 506 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" münasebetiyle Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Kutlama töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, tüm okul/kurum müdürleri, merkezdeki tüm ortaokulların bayrak ve flamaları; ortaokul öğrenci grupları ve öğretmenlerden oluşan kortejin Dingiloğlu Parkı önünden davul-zurna eşliğinde Atatürk Anıtı'na yürümesiyle başladı. Daha sonra Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Çelenk sunulmasının ardından öğrenciler temsili olarak; Valilik, Tugay Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Makamlarını devraldı.

Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, İl protokolü, çocuklar ve Kırklareli halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törende T.B.M.M.'nin kuruluşunun 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

KLÜ 23NİSAN TÖREN

.