28/04/2023 15:52:36 - 28/04/2023 15:41:07 - 574 Okunma

Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, 28 Nisan 2023 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ ile Kırklareli Müftüsü Yusuf EVİŞ de eşlik etti.

Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Rektörlük binası önünde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU tarafından karşılandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Diyanet İşleri Başkanı Sayın ERBAŞ’a teşekkür etti. Üniversitemizin fiziki, idari ve akademik yapısı, yapılan çalışmaları, ortaya konulan yenilikleri ve sunulan hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Diyanet İşleri Başkanı Sayın ERBAŞ ve Rektörümüz ŞENGÖRÜR karşılıklı tablo takdiminde bulundular.

Ziyaret

.