02/05/2023 15:04:29 - 02/05/2023 15:04:29 - 659 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL 29 Nisan Cumartesi günü İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen 2023-2025 yılları arasında uygulanacak olan Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı Lansmanına katıldı.

Lansman Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK’ın teşrifleriyle başladı. Derya YANIK, Bakanlık, Üniversiteler ve ilgili kurumlar paydaşlığında hazırlanan eylem planına dair detayları ve konuya ilişkin ülke vizyonunu ilan etti.

Açılış konuşmalarını Engelli Yaşlı Genel Müdürü Elmas Esra CECELİ’nin yaptığı etkinlikte, eylem planının ilanı ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

Eylem planının geliştirilmesi esnasında katkı sağlayan Üniversitemiz, uygulama esnasında da çeşitli görevler alacak olmanın gururunu yaşamaktadır. Çalışmaların Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

KLÜ LANSMAN

.