04/05/2023 17:22:15 - 04/05/2023 17:22:15 - 665 Okunma

Emekliye ayrılacak olan Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN, 04 Mayıs 2023 Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Milli Eğitim Müdürlüğü görevi süresince Üniversitemizle iş birliği içerisinde yürüttüğü başarılı çalışmalar ve sunduğu kıymetli destekler için Hüseyin KALKAN’a teşekkür ederek;  emeklilik yaşamında sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeleri temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü KALKAN ise, Üniversitemizin gösterdiği başarı ve iş birliği içerisinde yürüttüğümüz çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirerek; Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e, Rektör Yardımcılarımıza, Fakülte Dekanlarımıza ve üniversitemiz personeline teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz tarafından günün anısına Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN’a hediye takdiminde bulunuldu.

KLÜ ZİYARET VEDA

.