15/05/2023 15:03:33 - 16/05/2023 15:03:33 - 457 Okunma

Üniversitemizde Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında çevrim içi olarak "Bağımlılık ve Sosyal Medya" ve "Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı" konulu seminerler düzenlendi.

“Bağımlılık ve Sosyal Medya” konulu seminer, 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü Vize Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Hacer AKÜLKÜ "Teknoloji Bağımlılığı Bağlamında Sosyal Medya" ve Vize Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kıvanç UZUN ise; "Sosyal Medyanın Hayatımızdaki Yeri" konulu sunumlarını, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENÇER moderatörlüğünde gerçekleştirdiler.

Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cansın CEYLAN'ın konuşmacı olduğu "Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı" konulu seminer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Özlem PÖLENT moderatörlüğünde 12 Mayıs 2023 Cuma günü 12.00-13.00 saatleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

KLÜ TIP SAĞLIK SEMİNER

.