22/05/2023 08:42:57 - 22/05/2023 08:42:57 - 1164 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Mayıs ayı içerisinde Online/Çevrim içi ücretsiz eğitim programları düzenlenecektir.

Eğitimler 24-31 Mayıs tarihleri arasında Dijital Dönüşüm, Dijital Pazarlama, Markalaşma ve Marka Yönetimi, Yalın Yönetim başlıkları altında düzenlenecektir.

Bölgesel rekabetçilik ve katma değer açısından kritik adımlar olan yeni ve yüksek potansiyelli ekonomik faaliyetlerin seçilmesi ve geliştirilmesinin yanı sıra kaynakların verimli alanlara yönlendirilmesi ve insan kaynağının geliştirilmesine katkı sunmak amacıyla hazırlanan eğitimler herkesin katılımına açıktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için https://sem.klu.edu.tr/blog/cevrimici-ucretsiz-egitim-programlari-mayis-2023 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

KLÜ SEM EĞİTİM

.